Penne pasta pärineb Itaaliast ja on populaarne juba alates 1865. aastast, kui Genova lähedal asuv pastameister leiutas masina, mis lõikas pastat kaldus servaga täiuslikult. See teeb pennest suurepärase valiku erinevate kastmete jaoks, eriti traditsioonilise Genova pesto kõrvale.
Koostisosad: Durum-NISUJAHU, vesi. Võib sisaldada vähesel määral muna ja soja.
Netokaal: 500 g
Toitumisalane teave 100 g kohta (keetmata tootes):
✅ Energiasisaldus: 1521 kJ / 359 kcal
✅ Rasvad: 1,5 g (millest küllastunud rasvhapped 0,5 g)
✅ Süsivesikud: 72 g (millest suhkrud 2,5 g)
✅ Valgud: 13 g
✅ Sool: 0,005 g
Kasutamisõpetus:
- Lisa 7 g soola 1 liitrile keevale veele.
- Lisa 100 g pastat ja sega aeg-ajalt.
- Keeda 10 minutit (al dente tekstuuri jaoks 8 minutit).
- Kurna ja serveeri oma lemmikkastmega.
Säilitamine: Hoida kuivas kohas toatemperatuuril.
Parim enne: 31.04.26
Päritoluriik: Itaalia 🇮🇹