Fusilli on üks Itaalia armastatumaid pastasorte, mille nimi pärineb spindlist, mida kasutati traditsioonilistes Campagna retseptides. Selle keerdus kuju hoiab suurepäraselt kastmeid, mistõttu sobib fusilli ideaalselt nii Sitsiilia Trapani pesto, klassikalise tomatikastme kui ka cacioricotta juustu ja mädarõikaga serveerimiseks.
Koostisosad: Durum-NISUJAHU, vesi. Võib sisaldada vähesel määral muna ja soja.
Netokaal: 500 g
Toitumisalane teave 100 g kohta (keetmata tootes):
✅ Energiasisaldus: 1521 kJ / 359 kcal
✅ Rasvad: 1,5 g (millest küllastunud rasvhapped 0,5 g)
✅ Süsivesikud: 72 g (millest suhkrud 2,5 g)
✅ Valgud: 13 g
✅ Sool: 0,005 g
Kasutamisõpetus:
- Lisa 7 g soola 1 liitrile keevale veele.
- Lisa 100 g pastat ja sega aeg-ajalt.
- Keeda 10 minutit (al dente tekstuuri jaoks 8 minutit).
- Kurna ja serveeri oma lemmikkastmega.
Säilitamine: Hoida kuivas kohas toatemperatuuril.
Parim enne: 31.12.2026
Päritoluriik: Itaalia 🇮🇹